ADMIN   |   SITEMAP
Referentieproject 1 Referentieproject 2 Referentieproject 3 Referentieproject 4Referentieproject 5

OVER ONS

Ons familiebedrijf draait reeds jaren mee aan de top van de dakwerksector. Het succesverhaal van de firma begint bij Bert Meeus, de drijvende kracht achter het bedrijf. Bert Meeus nv staat voor kwaliteit, service en know-how. Wij leveren vakwerk op topniveau.

Bij het uitwerken van al onze projecten geloven wij in een sterk partnerschap tussen de verschillende belanghebbenden. Deze partners (architecten, projectontwikkelaars, aannemers en woningeigenaars) dragen allen met hun eigen specifieke waarden en kennis bij tot het welslagen van een project. We zoeken steeds naar de best mogelijke oplossing, rekening houdend met de doelstellingen en wensen van onze partners.

Ons bedrijf kan diverse referenties voorleggen, zowel op gebied van dakwerken als van zinkwerken. Bert Meeus nv beschikt over de volgende erkenningen: klasse 4 D22, klasse 3 D12, klasse 1 D.

ONZE GESCHIEDENIS

1985 - De zaak wordt opgericht door Bert Meeus, gevestigd in Wommelgem. In de beginjaren is de firma hoofdzakelijk bezig met het dichten van platte daken met kunststof, niet veel later behoren ook hellende daken tot de kern van onze activiteit.

1998 - De firma verhuist naar het industrieterrein in Ranst (Oelegem). Dit biedt meer mogelijkheden om de zaak uit te breiden.

2000 - Het zink- en koperwerk neemt toe, daarom investeren we in diverse machines om de zinken platen te bewerken. Wij profileren de zinken banen (staande naad) zelf en hebben tevens een plooibank van 6m om alle afwerkstukken te maken.

2001 - Oudste zoon Chris Meeus studeert af en stapt mee in de zaak.

2004 - Koen Meeus voltooit zijn studies en vervolledigt het familiebedrijf.

2014 - Uitbreiding van het atelier te Oelegem tot 1.000 m².

Ing. Bert Meeus

Ing. Chris Meeus

Grad. Koen Meeus

IN DE KIJKER

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /customers/6/8/7/bertmeeus.be/httpd.www/overons.php:68 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/6/8/7/bertmeeus.be/httpd.www/overons.php on line 68